Glikoziláció Analitikai Vizsgálat

Biológiai minták, elsősorban különböző testfolyadékokban található fehérjék, illetve azok poszt-transzlációs módosításainak (glikoziláció) műszeres analitikai vizsgálata.

EMC mérés

Kiváló minőségű elektrosztatikus kisülési szimulátor, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza az elektromágneses kompatibilitási ( EMC ) tesztek során.

Additív gyártástechnológiai laboratórium

Laboratóriumunkban korszerű technológiákkal műanyag és fém alkatrészek precíz nyomtatása és gyártása lehetséges, ideértve a 3D nyomtatást és viaszkiolvasztásos öntést is.

Öntészeti technológiai laboratórium

Öntészeti technológiai laboratóriumunkban korszerű berendezések állnak rendelkezésre az Al-nyomásos és kokillaöntvények gyártási folyamatának fejlesztéséhez és vizsgálatához.

Olvasztástechnikai Laboratórium

Az Olvasztástechnikai Laboratóriumunk széleskörű lehetőségeket kínál az ötvözetek olvasztásának és tulajdonságaik vizsgálatának terén. Különféle berendezéseinkkel - mint az olvasztókemencék és spektrométerek - részletes elemzéseket végezünk az ötvözetek szerkezetére és viselkedésére vonatkozóan.

Homokvizsgáló Laboratórium

Az öntödei formázóanyagok speciális vizsgálata és minősítése a Homokvizsgáló Laboratóriumban, különleges berendezésekkel és széleskörű elemzéssel, segít az optimális öntési folyamatok kialakításában.

Öntészeti Szimulációs Laboratórium

Az öntészeti szimulációval modellezhetők a formatöltési, dermedési, hűlési és öntészeti technológiai viszonyok, lehetővé téve az öntési feszültségek vizsgálatát, hő- és öntéstechnikai paraméterek meghatározását. A NovaFlow&Solid szoftver különböző öntéstechnológiákhoz modellezési lehetőséget biztosít.

Elektronikai Hulladékok, Maradványanyagok Feldolgozásának Vizsgálata

Egyetemünk szakosodott az elektronikai hulladékok és maradványanyagok feldolgozásának vizsgálatára. Kínálatunkban széleskörű berendezések szerepelnek az aprításhoz, osztályozáshoz és szétválasztáshoz. Tapasztalt szakembereink segítenek a megfelelő feldolgozási módszer kiválasztásában és az optimális berendezések kiválasztásában.

Elsődleges és Másodlagos Nyersanyagok Agglomerálása

Egyetemünk korszerű berendezésekkel rendelkezik az elsődleges és másodlagos nyersanyagok agglomerálásához. Tapasztalt szakembereink segítenek a megfelelő módszer kiválasztásában és a folyamat optimalizálásában.

Kötésidő Vizsgálat

Egyetemünk kiváló hőkezelési vizsgálatokat kínál modern berendezésekkel és szakértő csapattal. Válasszon minket a megbízható eredményekért!