Fűtőérték meghatározása

A tüzelőanyag fűtőértékének meghatározása annak mért égéshője, nedvességtartalma és H-tartalma alapján.

Égéshő meghatározása

Égéshő meghatározás Parr 6200 bombakaloriméterrel. Pontos, megbízható mérés tüzelőanyagok, kémiai anyagok égéshőjére. Támogatja tűzvédelmi és energetikai tervezést, optimalizált felhasználást.

Polimer ömledék vizsgálat

A polimer folyási indexmérő eszköz kulcsfontosságú a polimer anyagok feldolgozhatóságának értékelésében, méri a viszkozitást meghatározott hőmérsékleten és terhelés mellett.

Hőtágulás, hőtágulási együttható vizsgálat

Linseis L75 Lézerdilatométer: Hőtágulás és hőtágulási együttható vizsgálata 0-1000°C között különböző atmoszférikus környezetekben. Precíz eredmények anyagok tervezéséhez és gyártásához

Porok ásványi-, fázisösszetételének meghatározás

Rigaku MiniFlex II röntgendiffraktométer: Hatékony eszköz porok fázisösszetételének meghatározásához, pontos kristályszerkezet-elemzéshez és ásványi- fázisösszetétel minőségi és mennyiségi meghatározásához.

Hővezetőképesség vizsgálat

A Rapid k hővezetőképesség mérőműszerrel hatékonyan és pontosan meghatározhatók a különböző anyagok hővezetőképességi értékei. Optimalizált síklapos módszere precíz eredményeket szavatol, segítve a pontos anyagtulajdonságok feltérképezését.

Higanypenetrációs porozitásmérés

Pascal 140/440 higanypenetrációval részletesen elemzi a szilárd anyagok struktúráját. Megbízható és pontos porozitásvizsgálat széles mennyiségi és méreti tartományban.