Diszperz Anyagok Hőtani Tulajdonságainak Mérése és Hővezetőképesség Vizsgálata

Egyetemünk a legmodernebb technológiát alkalmazza a diszperz anyagok hőtani tulajdonságainak mérésére és a hővezetőképesség vizsgálatára. Az egyedi fejlesztésű hővezetőképesség vizsgáló berendezésünk két kulcsfontosságú egységből áll, amelyeket rézből készítettünk a hővezetés maximalizálása érdekében.

Főbb Jellemzők:

  • Fűtött Fedél: A berendezés fűtött fedele és alul nyitott doboza lehetővé teszi a pontos hővezetőképesség vizsgálatát. A fedél rézből készült, és khantál ellenálláshuzalból és kerámia szigetelőgyűrűkből álló fűtőegységet tartalmaz.
  • Maximális Méretek: A fedél felülete 400×400 mm, és a berendezés maximális magassága 60 mm, így különböző méretű és típusú minták vizsgálatára alkalmas.
  • Pontosság és Megbízhatóság: A berendezés pontos és megbízható eredményeket szolgáltat a diszperz anyagok hőtani tulajdonságainak mérésében és a hővezetőképesség vizsgálatában.

Szakértői Tanácsadás:

  • Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek a megfelelő tesztfeltételek kiválasztásában és a mérési eredmények értelmezésében.
  • Tanácsot adunk a hővezetőképesség optimalizálásához és a diszperz anyagok hatékony felhasználásához.

Bizalom és Minőség: Egyetemünk elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett, és garantálja a megbízható és pontos hőtani tulajdonságok mérését és hővezetőképesség vizsgálatát.

Válassza egetemünket a diszperz anyagok hőtani tulajdonságainak méréséhez és a hővezetőképesség vizsgálatához, és biztos lehet abban, hogy a legjobb szolgáltatást kapja tőlünk!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok