Elsődleges és Másodlagos Nyersanyagok Agglomerálása

Egyetemünk a legmodernebb berendezéseket kínálja az elsődleges és másodlagos nyersanyagok agglomerálásához, ideértve a brikettálást, tablettázást és pelletálást is.

Főbb Berendezések:

  1. Kísérleti Dugattyús Prés (200 kN): Különböző nyomásokon és hőmérsékleteken készíthetők kísérleti tabletták. A dugattyú erő- és útmérővel van felszerelve, lehetővé téve a különböző paraméterek megbízható meghatározását.
  2. Hengeres Kompaktáló (D=200mm, L=80mm): Alkalmas porok darabosítására és kompaktálására.
  3. Síkmatricás Pelletáló Rendszer (ZLSP200B): A berendezés modellezheti az ipari méretű pelletálók működését, különböző alapanyagokra (pl. mezőgazdasági hulladékok, faforgács, települési szilárd hulladékok stb.).
  4. Pelletező Tányér (D=400 mm): Felépítő agglomerálhatóság vizsgálata céljából.

Szakértői Tanácsadás:

  • Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek a legmegfelelőbb agglomerálási módszer kiválasztásában és a megfelelő paraméterek beállításában.
  • Tanácsot adunk az agglomerálási folyamat optimalizálásához és a kívánt termékminőség eléréséhez.

Minőség és Megbízhatóság:

  • Egyetemünk elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás és termékek nyújtása mellett, és garantálja az agglomerálási folyamat hatékonyságát és a minőségi termékek előállítását.

Válassza egyetemünk az elsődleges és másodlagos nyersanyagok hatékony agglomerálásához, és biztos lehet abban, hogy a legjobb megoldást kapja tőlünk!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok