Additív gyártástechnológiai laboratórium

A laboratóriumunkban lehetőség van tervezett alkatrészek és termékek nyomtatására műanyagból és fémből. Viaszkiolvasztásos precíziós öntéssel történő öntvénygyártásra alkalmas berendezésekkel rendelkezünk.

  • Formlabs Form 2 – típusú (SLA) 3D nyomtató: A Formlabs Form 2 a legmodernebb technológiát alkalmazza a stereolitográfia eljárásban (SLA), lehetővé téve a magas felbontású és precíz műanyag alkatrészek gyors nyomtatását. Hozzá tartozik a Formlabs Formcure UV kemence a kész alkatrészek utókezeléséhez.
  • Cetus3D – típusú (FDM) 3D nyomtató: A Cetus3D Fused Deposition Modeling (FDM) technológiát alkalmazva készít műanyag alkatrészeket, lehetővé téve az egyszerű és gyors prototípusok készítését.
  • Inventables X-Carve – típusú 3D maró: Az Inventables X-Carve egy CNC marógép, amely lehetővé teszi a műanyag és fém alkatrészek precíz megmunkálását a tervezett geometriák szerint.
  • Iniettore Waxy kompressor – viasz injektáló berendezés: Ez a berendezés lehetővé teszi viasz alapú modellek precíz létrehozását a viaszkiolvasztásos precíziós öntés előkészítéséhez.
  • Vulcanizzatore Twin Big – szilikongumi vulkanizáló berendezés: Ez a berendezés szilikongumi alkatrészek gyártására alkalmas, amelyek széles körben használhatók különböző ipari alkalmazásokban.
  • Orlas Creator RA 3D lézeres fémnyomtató berendezés: Az Orlas Creator RA a lézeres fémnyomtatás egyik vezető berendezése, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű és precíz fém alkatrészek gyártását az additív gyártási eljárás során.

Képek:

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok