AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

Képzés célja: Az ipari résztvevők felkészítése az AutoForm programrendszer alkalmazás szintű ismeretére.

Képzési idő: 3-5 nap

Képzési díj: Kérjen ajánlatot!

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Főbb témakörök – tárgyak: Az AutoForm program általános bemutatása, elhelyezése a termék-, technológia és szerszámtervezés, a gyártás és üzemeltetés területén.
Az AutoForm teljes tervezési folyamatláncának áttekintése, a programrendszer szolgáltatásainak részletes megismertetése céljából.
Az AutoForm Planning & Bidding (technológiai tervezés és ajánlatkészítés) moduljának koncepcionális áttekintése, különféle technológiai változatok elemzése a gyártási környezet figyelembevételével.
Az AutoForm Die Design (szerszámtervezés) moduljának átfogó elemzése, a szerszámtervezés különféle lehetőségeinek részletes ismertetése. A szerszámtervezés lehetőségei a különféle alakítási (Forming, Drawing) folyamatoknál.
Tipikus autóipari alakítási és szerszám-tervezési feladatok alakításának technológiai és szerszámtervezési folyamatának bemutatása.
Adott, ismert szerszámfelületekkel történő modellezés (az ún. Full Tool Import) lehetőségeinek ismertetése, konkrét ipari példa elemzése.

Felvételi követelmények: Műszaki BsC vagy MsC (korábban főiskolai vagy egyetemi) végzettség

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

  • Az Autocad programcsomag használata

    Ez a képzés arra szolgál, hogy résztvevők megismerkedjenek az AutoCAD programcsomaggal. A 3 napos, összesen 24 órás képzés a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre. A képzés során a résztvevők megtanulják az AutoCAD program használatát, beleértve a felületét, koordináta rendszereket, parancsokat, rajzelemek létrehozását és módosítását, rétegtechnikát, szöveg- és méret stílusokat, blokk-technikát, archiválást és plottálást. Felvételi követelmény a műszaki alapismeret.

  • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

    A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.

  • Atomerőművi berendezések hegesztése

    Ez a 20 órás képzés az atomerőművi berendezések hegesztésének speciális ismereteit adja át, fókuszálva az előírásrendszerekre, anyagminőségekre és hegesztéstechnológiákra. Ajánlott azoknak, akik érdeklődnek az atomerőművi berendezések hegesztése iránt, különösen mérnököknek és hegesztőmérnököknek.