Az Autocad programcsomag használata

Képzés célja: A képzésen résztvevők megismertetése az Autocad programcsomaggal.

Képzési idő: 3*8 óra

Jelentkezési határidő: Folyamatos

Képzési díj: Kérjen ajánlatot!

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Főbb témakörök – tárgyak: A program felülete, használata, a szolgáltatások elérése. Koordináta rendszerek és a pontmegadás módjai. Parancsok és rendszerváltozó csoportosítása. A rajzelemek létrehozása, módosítása. Kiválasztási halmazok képzése, kezelése. A rétegtechnika fogalma, használatának gyakorlati kérdései. Szöveg- és méret stílusok. A rajzkészítés racionalizálása, blokk-technika. Rajzcsere fájlok. A számítógépes műszaki rajzok archiválása, plottálása. A szakmai környezetek fogalma és kialakításuk eszközei.

Felvételi követelmények: Műszaki alapismeretek

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

  • AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

    A képzés célja az AutoForm programrendszer mélyebb ismereteinek átadása. A Miskolci Egyetemen zajló képzés során a résztvevők megismerik az AutoForm programrendszer szolgáltatásait, az autóipari tervezési és gyártási folyamatokat, valamint konkrét technológiai és szerszámtervezési példákon keresztül tanulnak. Felvételi követelmény az műszaki diploma.

  • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

    A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.

  • Atomerőművi berendezések hegesztése

    Ez a 20 órás képzés az atomerőművi berendezések hegesztésének speciális ismereteit adja át, fókuszálva az előírásrendszerekre, anyagminőségekre és hegesztéstechnológiákra. Ajánlott azoknak, akik érdeklődnek az atomerőművi berendezések hegesztése iránt, különösen mérnököknek és hegesztőmérnököknek.