• "Vezetők az innováció útján, egyedülálló előnyökkel!"

  Klubtagjaink számára kivételes és egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kiemelik vállalkozását a versenytársak közül.

  Mi az Innovációs Klub?
 • "Újításokkal a siker felé!"

  Csatlakozzon hozzánk és élvezze a KKV (Kis- és Középvállalkozás) klub tagság előnyeit! Csak havi bruttó 25.000 Ft-ért részesülhet exkluzív szolgáltatásaink teljes körű hozzáférésében.

  Előfizetés

  Üzleti Innovációs Klub

  Az Ön vállalata számára egy különleges lehetőség nyílik csatlakozni a Miskolci Egyetem Üzleti Innovációs Klubjához! A klub exkluzív előnyöket és plusz lehetőségeket kínál a vállalkozásának, amelyek segítenek a fejlődésben és a sikeres üzleti eredmények elérésében.

  A klub eseményei

  A Miskolci Egyetem Üzleti Innovációs Klub exkluzív szolgáltatásai:

  Miért érdemes csatlakozni?

  Kivételes szolgáltatások:

  • Klubtagjaink számára kivételes és egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kiemelik vállalkozását a versenytársak közül.
  • Szakértői támogatás: Kiemelt figyelemmel támogatjuk vállalkozásának fejlődését, és szakértőink segítenek a sikeres üzleti stratégiák kidolgozásában.
  • Kiváltságos kapcsolatok: Kapcsolódjon össze más vezető vállalatokkal és építsen ki értékes üzleti kapcsolatokat a klub rendezvényein és találkozóin.
  • Egyedi előnyök: Különleges klubtagi kedvezményekkel és ajánlatokkal lephetjük meg, amelyek segíthetik vállalkozása hatékonyságának növelését.

  Ne hagyja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget! Csatlakozzon még ma az Innovációs Klubhoz, és élvezze a vállalkozása számára kínált exkluzív előnyöket.

  Lépjen velünk kapcsolatba a csatlakozásért vagy bármilyen kérdés esetén. Várjuk csapatunkkal a klubban!

  A Klubtagság szolgáltatásai: