• "Vezetők az innováció útján, egyedülálló előnyökkel!"

  Klubtagjaink számára kivételes és egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kiemelik vállalkozását a versenytársak közül.

  Mi az Innovációs Klub?
 • "Újításokkal a siker felé!"

  Csatlakozzon hozzánk és élvezze a KKV (Kis- és Középvállalkozás) klub tagság előnyeit! Csak havi bruttó 25.000 Ft-ért részesülhet exkluzív szolgáltatásaink teljes körű hozzáférésében.

  Előfizetés

  Üzleti Innovációs Klub

  Az Ön vállalata számára egy különleges lehetőség nyílik csatlakozni a Miskolci Egyetem Üzleti Innovációs Klubjához! A klub exkluzív előnyöket és plusz lehetőségeket kínál a vállalkozásának, amelyek segítenek a fejlődésben és a sikeres üzleti eredmények elérésében.

  A klub eseményei

  A Miskolci Egyetem Üzleti Innovációs Klub exkluzív szolgáltatásai:

  Miért érdemes csatlakozni?

  Kivételes szolgáltatások:

  • Klubtagjaink számára kivételes és egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek kiemelik vállalkozását a versenytársak közül.
  • Szakértői támogatás: Kiemelt figyelemmel támogatjuk vállalkozásának fejlődését, és szakértőink segítenek a sikeres üzleti stratégiák kidolgozásában.
  • Kiváltságos kapcsolatok: Kapcsolódjon össze más vezető vállalatokkal és építsen ki értékes üzleti kapcsolatokat a klub rendezvényein és találkozóin.
  • Egyedi előnyök: Különleges klubtagi kedvezményekkel és ajánlatokkal lephetjük meg, amelyek segíthetik vállalkozása hatékonyságának növelését.

  Ne hagyja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget! Csatlakozzon még ma az Innovációs Klubhoz, és élvezze a vállalkozása számára kínált exkluzív előnyöket.

  Lépjen velünk kapcsolatba a csatlakozásért vagy bármilyen kérdés esetén. Várjuk csapatunkkal a klubban!

  A Klubtagság szolgáltatásai:

  24 óra:

  24 órán belüli ügyfélkapcsolat, hogy mindig gyors és hatékony válaszokat kapjon kérdéseire.

  10 % kedvezmény

  10%-os kedvezmény valamennyi KFI (Kutatás-Fejlesztés-Innováció) szolgáltatásra, hogy segítsük vállalkozásának fejlődését és növekedését.

  Magas priorítás

  Prioritás megrendeléseknél, hogy biztosítsuk, hogy az Ön projektje mindig elsőbbséget élvezzen.

  Egyedi igényfelmérés

  Egyedi igényfelmérés, hogy teljes mértékben megértsük üzleti igényeit és személyre szabott megoldásokat nyújthassunk.

  Üzleti vacsora

  Negyedévente rendezett üzleti vacsorák, ahol kapcsolatokat építhet és tapasztalatokat oszthat meg más vezetőkkel és üzleti szakemberekkel.

  Ingyenes konferencia részvétel

  Az Üzleti Innovációs Klub tagsága lehetővé teszi az ingyenes részvételt az általunk szervezett konferenciákra, így mindig naprakész lehet a legújabb trendekkel és fejleményekkel kapcsolatban.

  Pályázati együttműködés

  Pályázati együttműködés biztosítása, hogy segítsünk Önnek kihasználni a rendelkezésre álló támogatási lehetőségeket.