Dinamikus/ fárasztó nyomó vizsgálatok és szobahőmérsékletű kúszásvizsgálatok kivitelezése szabványos és egyedi próbatestekkel

Szolgáltatásunk lehetővé teszi a dinamikus/fárasztó nyomó vizsgálatok és szobahőmérsékletű kúszásvizsgálatok megbízható és pontos kivitelezését szabványos és egyedi próbatestekkel. Az alábbiakban bemutatjuk a használt berendezésünket és annak jellemzőit:

Berendezés Típusa: Zwick EZ010

  • Maximális Terhelhetőség: A Zwick EZ010 berendezésünk maximálisan 10 kN (1 tonna) terhelhetőséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző próbatestek vizsgálatát akár nagyobb terhelés mellett is.
  • Hasznos Munkaterület: A berendezés hasznos munkaterülete akár 460 x 600 x 1050 mm lehet, ami megfelelő teret biztosít a különböző méretű próbatestek számára.
  • Tesztsebesség: Az állítható tesztsebesség tartomány 0,0005 mm/perc-től egészen 15 000 mm/perc-ig terjed, így lehetőség van különféle sebességek mellett történő vizsgálatok elvégzésére.
  • Lökethossz: A berendezés egy lökethossza 400 mm, ami lehetővé teszi a dinamikus nyomó vizsgálatok széles skáláját.
  • Pozíció Felbontása: A pozíció felbontása rendkívül pontos, mindössze 0,2 µm, amely lehetővé teszi a vizsgált anyagok apró változásainak követését.
  • Nyomólapok: A berendezés nyomólapokkal is felszerelhető, így lehetőség van a nyomóvizsgálatok elvégzésére is.
  • Szabványkönyvtár: A berendezés alkalmas több mint 600 féle szabvány, beleértve a DIN, EN, ISO és ASTM szabványokat is. Ez biztosítja, hogy a vizsgálatok mindig az aktuális előírásoknak megfelelően történjenek.

Szolgáltatásunk a legmagasabb szintű pontosságot és megbízhatóságot nyújtja a dinamikus és kúszásvizsgálatok terén. Rugalmas megközelítésünk lehetővé teszi az egyedi próbatestek vizsgálatát is, hogy ügyfeleink pontosan azokat az adatokat kapják, amelyekre szükségük van termékeik minőségének fejlesztéséhez és validálásához.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok