Angol nyelvi prezentációs készségek fejlesztése

Képzés célja: A globalizációnak, a munkavállalói mobilitásnak, a nemzetköziesítésnek köszönhetően egyre nagyobb szükség van arra, hogy a tanulmányaikat folytató hallgatók, valamint a munkavállalók angol nyelvi előadásokat készítsenek és tartsanak, nemcsak nemzetközi környezetben, de Magyarországon is. Ebből következően a képzés célja a szóbeli prezentációs készségek fejlesztése és a magabiztos, meggyőző és élvezetes előadás tartására történő felkészítés angol nyelven.

Képzési idő: 10/20 óra

Jelentkezési határidő: folyamatos

Képzési díj: kérjen ajánlatot

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Bővebb leírás:

A képzés során a résztvevők nemcsak a prezentáció készítés alapismérveit sajátíthatják el, de megismerkednek a különböző prezentációs stílusokkal és technikákkal, a prezentáció nem verbális elemeinek és személtető eszközeinek fontosságával és használatával is. A tananyag elsajátítást számos feladat és példa segíti.

Képzés tervezett indítási időpontja: folyamatos (jelentkezőkkel egyeztetetve)

A képzésen való részvétel online is lehetséges.

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

  • Az Autocad programcsomag használata

    Ez a képzés arra szolgál, hogy résztvevők megismerkedjenek az AutoCAD programcsomaggal. A 3 napos, összesen 24 órás képzés a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre. A képzés során a résztvevők megtanulják az AutoCAD program használatát, beleértve a felületét, koordináta rendszereket, parancsokat, rajzelemek létrehozását és módosítását, rétegtechnikát, szöveg- és méret stílusokat, blokk-technikát, archiválást és plottálást. Felvételi követelmény a műszaki alapismeret.

  • AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

    A képzés célja az AutoForm programrendszer mélyebb ismereteinek átadása. A Miskolci Egyetemen zajló képzés során a résztvevők megismerik az AutoForm programrendszer szolgáltatásait, az autóipari tervezési és gyártási folyamatokat, valamint konkrét technológiai és szerszámtervezési példákon keresztül tanulnak. Felvételi követelmény az műszaki diploma.

  • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

    A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.