Angol középfokú gazdasági nyelvvizsgára felkészítő intenzív tanfolyam

Képzés célja: A nyelvtanfolyam segíti a felkészülést a középfokú, Zöld Út gazdálkodási menedzsment szóbeli és írásbeli szaknyelvi vizsgára.

Képzési idő: 30 óra

Jelentkezési határidő: 2023.08.24.

Képzési díj: 60.000 Ft

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Bővebb leírás

A nyelvtanfolyam az üzleti szaknyelvre jellemző szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek, kompetenciák elsajátítását segíti, hangsúlyt helyezve a kommunikációs készségek fejlesztésére a gazdasági szaknyelvi területen szükséges szakmai szókincs elsajátítását célzó feladatok gyakorlásával. A mindennapi munkavégzéshez szükséges készségeket, kompetenciákat, a gazdasági szaknyelvi ismereteket fejleszti.

Belépési követelmények: minimum alapfokú nyelvtudás

A képzés tervezett ideje: 2023.09.04 – 2023.09.08.

A képzés 30 óra, 5×6 órában, tervezetten 8 és 13 óra közötti megvalósításban

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

  • Az Autocad programcsomag használata

    Ez a képzés arra szolgál, hogy résztvevők megismerkedjenek az AutoCAD programcsomaggal. A 3 napos, összesen 24 órás képzés a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre. A képzés során a résztvevők megtanulják az AutoCAD program használatát, beleértve a felületét, koordináta rendszereket, parancsokat, rajzelemek létrehozását és módosítását, rétegtechnikát, szöveg- és méret stílusokat, blokk-technikát, archiválást és plottálást. Felvételi követelmény a műszaki alapismeret.

  • AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

    A képzés célja az AutoForm programrendszer mélyebb ismereteinek átadása. A Miskolci Egyetemen zajló képzés során a résztvevők megismerik az AutoForm programrendszer szolgáltatásait, az autóipari tervezési és gyártási folyamatokat, valamint konkrét technológiai és szerszámtervezési példákon keresztül tanulnak. Felvételi követelmény az műszaki diploma.

  • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

    A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.