Angol haladó nyelvtanfolyam

Képzés célja: A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek az élet különböző területein, valamint a munka világában végzettségüknek és képesítésüknek megfelelő szintű szóbeli és írásbeli kommunikáció létesítésére és fenntartására idegen nyelven.

Képzési idő: 30 óra

Jelentkezési határidő: folyamatos

Képzési díj: 60.000 Ft

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Bővebb leírás

A nyelvtanfolyam célja, hogy hozzásegítse a résztvevőket a fontosabb információk megértéséhez olyan szövegekben, amelyek ismert témákról szólnak, és gyakori élethelyzetekhez kapcsolódnak a munkahely, a vásárlás, a szolgáltatások, a szabadidő stb. terén. Segít elboldogulniuk a legtöbb olyan helyzetben, amely a nyelvterületre történő utazás során adódik. A tanfolyam résztvevői egyszerű, összefüggő szöveget tudnak majd alkotni olyan témákban, amelyeket ismernek, vagy amelyek az érdeklődési körükbe tartoznak. Le fognak tudni írni élményeket és eseményeket, továbbá röviden meg tudják majd indokolni különböző álláspontjaikat és terveiket.

Képzés tervezett indítási időpontja: folyamatos (jelentkezőkkel egyeztetve)

A képzésen való részvétel online is lehetséges.

 

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

  • Az Autocad programcsomag használata

    Ez a képzés arra szolgál, hogy résztvevők megismerkedjenek az AutoCAD programcsomaggal. A 3 napos, összesen 24 órás képzés a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre. A képzés során a résztvevők megtanulják az AutoCAD program használatát, beleértve a felületét, koordináta rendszereket, parancsokat, rajzelemek létrehozását és módosítását, rétegtechnikát, szöveg- és méret stílusokat, blokk-technikát, archiválást és plottálást. Felvételi követelmény a műszaki alapismeret.

  • AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

    A képzés célja az AutoForm programrendszer mélyebb ismereteinek átadása. A Miskolci Egyetemen zajló képzés során a résztvevők megismerik az AutoForm programrendszer szolgáltatásait, az autóipari tervezési és gyártási folyamatokat, valamint konkrét technológiai és szerszámtervezési példákon keresztül tanulnak. Felvételi követelmény az műszaki diploma.

  • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

    A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.