Szabványos húzó, nyomó és hajlítószilárdság mérés

Ez a szolgáltatás az anyagok szabványos húzó, nyomó és hajlítószilárdságának mérését végzi el. Az alábbiakban bemutatjuk a használt berendezést és annak specifikációját:

Vizsgálat/Modellezés Megnevezése: Szabványos húzó, nyomó és hajlítószilárdság mérése.

Berendezés/Szoftver Neve, Típusa: INSTRON 5566 univerzális anyagvizsgáló berendezés.

Specifikáció:

  • Mérhető Paraméterek: A berendezés alkalmas szabványos húzó, nyomó és hajlító vizsgálatok elvégzésére, valamint a törési szívósság meghatározására, lefejtési-, tépővizsgálatokra és ragasztott kötések ellenőrzésére is.
  • Programozható Terhelések: A berendezés lehetőséget nyújt a terhelések programozható beállítására és ciklikus terhelésekre is.
  • Terhelés Tartomány: A berendezés terheléstartománya 2N-tól 10kN-ig terjed, így különböző anyagok vizsgálatára alkalmas.
  • Sebesség Tartomány: A húzóvizsgálatok sebessége 0.005 mm/perc-től 500 mm/perc-ig állítható.
  • Hőmérséklet Tartomány: A berendezés hőmérséklettartománya -70°C-tól 350°C-ig terjed, lehetővé téve a vizsgálatokat különböző hőmérsékleti körülmények között.

Az INSTRON 5566 univerzális anyagvizsgáló berendezés széleskörű vizsgálati lehetőségeket biztosít az anyagok mechanikai tulajdonságainak meghatározására. A terhelés, sebesség és hőmérséklet programozhatósága lehetővé teszi a testreszabott vizsgálatok elvégzését különböző anyagokra és alkalmazásokra.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok