Statikus húzó/szakító ill. nyomóvizsgálatok kivitelezése szabványos és egyedi próbatestekkel

Szolgáltatásunk a statikus húzó/szakító és nyomóvizsgálatok professzionális kivitelezését kínálja, mind szabványos, mind egyedi próbatestekkel. Az alábbiakban részletesen ismertetjük az általunk használt berendezés és annak jellemzőit:

Berendezés Típusa: Zwick Z010 TN/TNW

  • Maximális Terhelhetőség: A Zwick Z010 TN/TNW berendezésünk maximálisan 10 kN (1 tonna) terhelhetőséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a különféle próbatestek vizsgálatát, akár nagyobb terhelés mellett is.
  • Hasznos Munkaterület: A berendezés hasznos munkaterülete akár 440 x 1050 mm vagy 800 x 1050 mm lehet, lehetővé téve a különböző méretű próbatestek vizsgálatát.
  • Tesztsebesség: Az állítható tesztsebesség tartomány 0,0005 mm/perc-től egészen 1000 mm/perc-ig terjed, így lehetőség van lassú és gyors vizsgálatok végrehajtására is.
  • Mechanikus „Clip on” Extenzométer: A berendezés egy mechanikus „Clip on” extenzométerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a próbatestek hosszának és deformációjának pontos mérését. A mérőhossz tartománya 10-800 mm, a pontossága pedig minimum 3 mikron.
  • Szabványkönyvtár: A berendezés számos szabvány szerinti teszt elvégzésére alkalmas, beleértve a DIN, EN, ISO, és ASTM szabványokat is. Ezzel biztosítjuk, hogy a vizsgálatok mindig a releváns előírásoknak megfelelően történjenek.
  • Pneumatikus Befogószerkezet és Nyomólapok: A berendezés pneumatikus befogószerkezettel is felszerelhető, amelynek szorítóereje 2,5 kN. Emellett rendelkezésre állnak nyomólapok is, amelyek segítségével a nyomóvizsgálatokat is elvégezhetjük.

Szolgáltatásunk rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez, és lehetővé teszi a szabványos és egyedi próbatestek vizsgálatát a legmagasabb szintű pontosság és megbízhatóság mellett. Bízunk benne, hogy szakértelmünk és berendezésünk segítségével hozzájárulhatunk termékei minőségének javításához és fejlesztéséhez.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok