Shore Keménységmérés

Ez a szolgáltatás a Shore keménységmérési eljárást használja fel az anyagok keménységének meghatározására. Az alábbiakban bemutatjuk a használt berendezést és annak specifikációját:

Vizsgálat/Modellezés Megnevezése: Shore Keménységmérés.

Berendezés/Szoftver Neve, Típusa: Shore A, D, 0, 00 keménységmérő berendezés.

Specifikáció:

  • Keménységmérő Típusok: A berendezés alkalmas Shore A, D, 0 és 00 keménységmérésekre. Ezek a különböző típusú keménységméréseket különböző anyagok vizsgálatára használják, ideértve a habokat, géleket, elasztomereket és kemény műanyagokat is.
  • Habok, Gélek, Elasztomerek és Kemény Műanyagok: A Shore keménységmérő berendezés lehetővé teszi az anyagok szabványos keménységének meghatározását, legyenek azok lágyabb habok vagy kemény műanyagok. Ez fontos a különböző anyagok minőségellenőrzésében és alkalmazásuk során.
  • Shore 0 és 00 Mérési Lehetőség: A gélszerű, lágy anyagok esetében a berendezés lehetővé teszi a Shore 0 és 00 keménységméréseket is, ami egyedülálló lehetőség a régióban.

A Shore keménységmérés segít megérteni az anyagok keménységét és alkalmazási lehetőségeit. A különböző típusú keménységmérések segítenek az anyagok minőségellenőrzésében és kiválasztásában, hogy megfeleljenek a specifikus alkalmazások követelményeinek.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok