Rutin Vízvizsgálatok

Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű és megbízható vízvizsgálati szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Az alábbi berendezésekkel és tesztekkel állunk rendelkezésükre a vízminőség alapos és pontos elemzéséhez:

Vizsgálati Berendezés:

  • Hach DR3900 Spektrofotométer Küvettatesztekkel: Ez a speciális spektrofotométer kiválóan alkalmas a víz mintáiban található különböző paraméterek, mint például KOI, nitrit, nitrát, ammónium, foszfát (orto/összes), valamint különböző fémek mennyiségének és koncentrációjának meghatározására. A berendezés nagy hullámhossz tartományban (320-1100 nm) működik, biztosítva a széles körű elemzési lehetőségeket.

Vizsgálati Paraméterek:

  • Közönséges és összes kötött szerves anyag (KOI)
  • Nitrit, nitrát
  • Ammónium
  • Foszfát (orto/összes)
  • Különböző fémek (pl. vas, réz, cink, ólom stb.)

Vizsgálati Folyamat:

  1. Vízminták gyűjtése a kívánt helyszínekről.
  2. A minták előkészítése és bevitelük a Hach DR3900 spektrofotométerbe.
  3. A spektrofotométer automatikusan végzi a vizsgálatokat a kiválasztott paraméterek szerint, és pontos eredményeket szolgáltat.
  4. Az eredmények rögzítése és értékelése.

Ügyfélorientált Szolgáltatás: Szakértő csapatunk készséggel segít az Önök specifikus igényeinek megfelelő vizsgálati protokollok kialakításában és az eredmények értelmezésében. Ügyfélorientált hozzáállásunknak köszönhetően biztosítjuk, hogy Önök teljes mértékben megértik a vízminőségre vonatkozó elemzéseket és azok következtetéseit.

Válassza cégünket rutin vízvizsgálatokhoz, és bízza ránk a vízminőség megbízható és alapos elemzését!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok