Pásztázó kaloriméter (DSC)

Pásztázó Kaloriméter (DSC) – A Hőváltozások Pontos Nyomonkövetése

Laboratóriumunk az innovatív Netzsch hőfluxusos DSC berendezéseket alkalmazza, hogy a vizsgálati anyagokban bekövetkező hőváltozásokat precízen és pontosan nyomon kövessük. A DSC lehetővé teszi a hevítés vagy hűtés hatására bekövetkező fázisátalakulási folyamatok megfigyelését, így a vizsgált anyagok tulajdonságait részletesen elemezhetjük.

  1. Netzsch 202 hőfluxusos DSC berendezés: Hőmérséklettartománya -156 – 600°C.
  2. Netzsch 404 hőfluxusos berendezés: DSC fejjel 25 – 700°C-os hőmérséklettartományban, DTA fejjel pedig 25 – 1500°C-os hőmérséklettartományban alkalmazható.
  3. Netzsch STA 449 F1 Jupiter Simultaneous TG-DTA/DSC berendezés: Hőmérséklettartománya -156 – 1500°C. A berendezés nemcsak a DSC, hanem a tömegváltozást is meghatározza, szolgáltatva a legteljesebb információt a vizsgált anyagokról.

Szakértő csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen megérteni a hőváltozásokat, fázisátalakulásokat és egyéb fontos tulajdonságokat, biztosítva a vizsgálatok magas színvonalú és megbízható eredményeit. Válassza laboratóriumunkat, és tapasztalja meg a modern DSC technológia előnyeit!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok