Nagynyomású reakciós öntőgép

Szolgáltatásunk egy magasnyomású reakciós öntőgép használatát kínálja, amely lehetővé teszi a temperált formába történő injektálást poliol/izocianát keverékkel. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a berendezés és a szolgáltatás általános jellemzőit:

Berendezés Típusa: Hennecke Topline HK

  • Temperált Formába Történő Injektálás: A Hennecke Topline HK berendezésünk alkalmas temperált formába történő injektálásra, amely során a poliol és izocianát keverék precízen és hatékonyan kerül a formába.
  • Egyéni Formatervezés: Szolgáltatásunk lehetőséget nyújt az egyedi forma tervezésére és gyártására, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a saját, egyedi termékek létrehozását.
  • Meglévő Formáink: Emellett rendelkezünk meglévő formákkal is, amelyek 400 x 400 x 100 mm-es méretűek és lehetővé teszik a formahabok gyártását.
  • Fiktív Autóülés-szett: A Hennecke Topline HK berendezésünk lehetővé teszi a fiktív autóülés-szettek gyártását is, amelyek számos iparági alkalmazásban hasznosak lehetnek, például autóiparban vagy prototípusfejlesztésben.

Szolgáltatásunk segít az ügyfeleknek a specifikus igényeiknek megfelelő termékek kifejlesztésében és gyártásában a magasnyomású reakciós öntés technológiájának kihasználásával. A temperált formába történő injektálás hatékony és precíz módszer a kiváló minőségű habtermékek előállítására, amelyek számos alkalmazási területen hasznosak lehetnek.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok