Kötőanyagok Érlelésének Vizsgálata

Hidraulikus és Geopolimer Típusú Kötőanyagok Érlelésének Vizsgálata Klíma Kamrában

Egyetemünk kiváló minőségű vizsgálati szolgáltatásokat kínál hidraulikus és geopolimer típusú kötőanyagok, betonok és egyéb termékek számára. Az alábbiakban részletezzük, hogy hogyan segít nekünk a SDL Atlas G212-D1 kondicionáló kamra a vizsgálatok végrehajtásában:

Kondicionáló Kamra:

  • SDL Atlas G212-D1: Ez a 42 literes térfogatú kondicionáló kamra lehetővé teszi az alacsony és magas hőmérsékletű párásítást. A kamra 0-94 °C hőmérsékleti tartományban és 20-98% relatív páratartalom (RH) tartományban alkalmazható. A párásítás maximum 85% lehet +85 °C hőmérsékleten.

Vizsgálati Célok:

  • Megfigyeljük és elemzünk hidraulikus és geopolimer kötőanyagok érlelési folyamatát különböző környezeti feltételek mellett.
  • Vizsgáljuk, hogyan befolyásolják az eltérő hőmérsékleti és páratartalmi körülmények a kötőanyagok reakcióit és tulajdonságait.
  • Értékeljük a kötőanyagok stabilitását és teljesítményét az érlelés során, hogy meghatározzuk optimális használati feltételeiket.

Szakértői Tanácsadás:

  • Tapasztalt szakembereink szívesen segítenek Önnek az optimális vizsgálati feltételek kiválasztásában és a vizsgálati folyamat tervezésében.
  • Tanácsot adunk a megfelelő paraméterek beállításában annak érdekében, hogy megbízható és informatív eredményeket érjen el.

Válassza egyetemünket hidraulikus és geopolimer kötőanyagok érlelési vizsgálatához, és bízza ránk termékei teljesítményének optimalizálását és minőségének biztosítását!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok