Biogáz Leadó Képesség Vizsgálata

Egyetemünk professzionális laboratóriumi és kutatási berendezésekkel rendelkezik a biogáz leadó képességének alapos vizsgálatára. Az alábbi felsorolt eszközök segítségével pontos és megbízható eredményeket nyújtunk a bomló szerves hulladék gázleadó képességének felméréséhez:

Vizsgálati Berendezések:

  1. Statikus Gázleadó Vizsgáló (Anaerob Bioreaktor – High Solid Anaerobic Digestion HSAD, Alpha-Gamma Technologies, Inc. (USA)): Ez a speciális berendezés lehetővé teszi a biogáz leadó képességének statikus vizsgálatát bioreaktorban. A HSAD technológia kiválóan alkalmas a bomló szerves anyagok gáztermelésének és gázleadó képességének meghatározására.
  2. Hordozható Gázelemző (Dräger X-am 7000, IR): Ez a gázelemző pontos és megbízható adatokat szolgáltat a biogáz összetételéről és koncentrációjáról. Az infravörös technológia segítségével számos gázkomponens, például metán, szén-dioxid, hidrogén-szulfid és mások mérése lehetséges.
  3. Gázmennyiség Mérő: Ennek az eszköznek a segítségével pontosan mérhető a biogáz mennyisége, ami fontos információ a leadó képesség teljes körű értékeléséhez.

Vizsgálati Folyamat:

  1. A bomló szerves hulladék minták bevitelére kerül a statikus bioreaktorba.
  2. A bioreaktorban történő fermentációs folyamat során a biogáz termelődik, és a gázleadó képességet vizsgáljuk.
  3. A Dräger X-am 7000 gázelemzővel és a gázmennyiség mérővel részletes méréseket végzünk a biogáz összetételére és mennyiségére vonatkozóan.
  4. Az adatok kiértékelése és a biogáz leadó képességének meghatározása.

Ügyfélorientált Szolgáltatás: Szakértő csapatunk készségesen áll rendelkezésére, hogy segítsen az Önök igényeinek megfelelő vizsgálati eljárások kiválasztásában és az eredmények értelmezésében.

Válassza egyetemünket a biogáz leadó képességének megbízható és pontos vizsgálatához, és segítsünk Önnek hatékonyabb és fenntarthatóbb hulladékkezelési megoldások kidolgozásában!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok