Bio-kioldhatóság Vizsgálat Autotróf Acidofil Baktériumokkal

Egyetemünk kiváló minőségű bio-kioldhatósági vizsgálatokat kínál az inhibitor hatásának és a biológiai fémkioldás lehetőségének feltárására. Az alábbi felszerelésekkel és módszerekkel biztosítjuk a pontos és megbízható eredményeket:

Vizsgálati Berendezések:

  • Hamilton Online Sejtmonitoring Rendszer: Ez a rendszer lehetővé teszi a sejtek online monitorozását és nyomon követését a vizsgálat során, biztosítva a folyamatos és pontos adatgyűjtést.
  • Euromex iScope Trinokuláris Fáziskontraszt Mikroszkóp: Kiváló minőségű mikroszkóp, amely lehetővé teszi a sejtek részletes megfigyelését és elemzését a kioldási folyamatok során.
  • WiceCube Fűthető Rázógép: Ez a berendezés optimális körülményeket biztosít a baktériumok növekedéséhez és aktivitásához, valamint segít megőrizni a kívánt hőmérsékletet a vizsgálat során.

Vizsgálati Módszerek:

  • A vizsgálat során Acidithiobacillus ferroxidans és A. ferridurans autotróf acidofil baktériumokat használunk.
  • A vizsgálati körülmények 25-30°C-on vannak meghatározva, hogy optimális körülményeket biztosítsunk a baktériumok növekedéséhez és aktivitásához.
  • Az oldatminták elemzése külön megállapodás szerint történik, és lehetőség van más intézetekkel való együttműködésre is.

Ügyfélorientált Szolgáltatás: Szakértő csapatunk teljes körű támogatást nyújt az Önök vizsgálati igényeinek kielégítéséhez. A vizsgálatokat gondosan tervezzük és végrehajtjuk, hogy megbízható és releváns eredményeket szolgáltassunk ügyfeleinknek.

Válassza egyetemünket bio-kioldhatósági vizsgálatokhoz, és bízza ránk a biológiai fémkioldás lehetőségének és az inhibitor hatásának elemzését!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok