2D analízis

Az MIPAR képelemző szoftver egy kiváló eszköz a 2D analízis terén, amely a „Deep Learning” toolbox-szal automatikus képdetektálást tesz lehetővé. A rendkívül sokoldalú szoftver lehetőséget kínál az anyagok különböző fázisainak elválasztására és mérésére, beleértve a szemcséket, szálakat, pórusokat és egyebeket. Ezen felül a szoftver képes 3D-s képek létrehozására is, így további részletességet és pontosságot biztosít a vizsgálatok során.

Specifikáció:

  • Automatikus Képdetektálás: A „Deep Learning” toolbox segítségével az MIPAR szoftver automatikus képdetektálást végez, elősegítve ezzel a gyors és hatékony elemzést.
  • 2D Analízis: A szoftver kifejezetten kialakítva a 2D analízishez, lehetővé teszi az anyagok részletes vizsgálatát és a fázisok elkülönítését.
  • 3D Képek Létrehozása: Az MIPAR lehetőséget biztosít a 3D-s képek létrehozására, amelyek még részletesebb és pontosabb eredményeket nyújtanak.
  • Széleskörű Felhasználhatóság: Alkalmazható különböző anyagvizsgálatokban, beleértve a szemcséket, szálakat, pórusokat és más elemeket.

Az egyetemünk elkötelezett az iránt, hogy partnereink számára magas szintű értéket teremtsen, segítve őket a kutatásokban, fejlesztésekben és innovációkban. Fedezze fel az egyetemünk által kínált professzionális szolgáltatások előnyeit, és hozza ki vállalkozása számára a legjobbat az MIPAR és a szakértői támogatásunk révén!

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok