KKV Alap a szellemi tulajdon védelmének támogatása érdekében – Ideas Powered for business SME Fund

  • Kezdőoldal
  • Hírek
  • KKV Alap a szellemi tulajdon védelmének támogatása érdekében – Ideas Powered for business SME Fund

KKV Alap a szellemi tulajdon védelmének támogatása érdekében -Ideas Powered for business SME Fund

Az Ideas Powered for business kkvalap egy olyan támogatási program, amelynek célja, hogy segítse az európai uniós kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) szellemitulajdon-jogaik védelmében. A kkvalap az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) hajt végre, és amely 2023. január 23-től 2023. december 8-ig tart.

A kkv‑alap egy visszatérítési program, amely keretében bónokat bocsátanak ki, amelyek a kiválasztott tevékenységek díjainak részbeni fedezésére használhatók fel.

Ki részesülhet a kkvalap támogatásából?

A kkv-alap az Európai Unióban székhellyel rendelkező kkv-knak nyújt pénzügyi támogatást. Pályázatot tulajdonos, valamely munkavállaló vagy a nevükben történő eljárásra felhatalmazott, külső képviselő nyújthat be. A támogatást a kkv-nak ítélik oda, és a visszatérítést mindig közvetlenül a kkv bankszámlájára utalják.

Ezek a kkv-alapból származó támogatás kérelmezésének lépései:

  1. Regisztráljon, lépjen be kkv-alap fiókjába, és ha eldöntötte, hogy melyik típusú bón(ok) felel(nek) meg legjobban üzleti igényeinek, nyújtsa be pályázati űrlapját.
  2. Amint a pályázatot jóváhagyták, értesítést kap a támogatás odaítéléséről, valamint elküldik Önnek a bón(oka)t*. Ezután kérelmezheti az adott, szellemi tulajdonhoz kapcsolódó tevékenységek díjainak visszatérítését.
  3. Ahhoz, hogy a szellemi tulajdonhoz kapcsolódó tevékenységek díját visszatérítsék Önnek, a kkv‑alap fiókjában található űrlapon kell kérnie a visszatérítést a tevékenységek kifizetését követően.

Oszd meg ismerőseiddel


Ez is érdekelhet