Térfogatalaítási folyamatok numerikus modellezése

Ez a szolgáltatás a térbeli alakítási folyamatok numerikus modellezését végzi el az alábbi berendezés/szoftver segítségével:

Vizsgálat/Modellezés Megnevezése: Térfogatalakítási folyamatok numerikus modellezése.

Berendezés/Szoftver Neve és Típusa: Deform, egy kapcsolt termomechanikai folyamatok végeselemes modellezést támogató szoftverrendszer.

Specifikáció:

  • Célja: A szoftverrendszer célja a térbeli alakítási folyamatok numerikus modellezése.
  • Végeselemes Szimuláció: A Deform szoftver végeselemes szimulációs technikákat használ annak érdekében, hogy pontosan modellezze a térbeli alakítási folyamatokat. Ez magában foglalja a termomechanikai hatások figyelembevételét is.
  • Kapcsolt Folyamatok: A szoftver lehetővé teszi kapcsolt termomechanikai folyamatok modellezését, amelyek fontosak lehetnek például hegesztés, hőkezelés vagy más hasonló alakítási folyamatok során.
  • Támogatás: A Deform szoftverrendszer olyan területeken nyújt támogatást, ahol fontos a folyamatok pontos és hatékony modellezése, például az autóiparban vagy a gépgyártásban.

Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas a térbeli alakítási folyamatok tervezéséhez és optimalizálásához, elősegítve a gyártási folyamatok hatékonyságát és minőségét a különböző iparágakban.

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok