ESD mérés

Az ESD szimulátor (TESEQ NSG 438A) egy kiváló minőségű elektrosztatikus kisülési szimulátor, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza az elektromágneses kompatibilitási (EMC) tesztek során. Szolgáltatásunk mélyebb áttekintéséhez kérjük, nézze meg az alábbiakban található részletes információkat az ESD szimulátorról:

  1. Kisülési Hálózat: Az ESD szimulátor alapfelszereltségként egy 150 pF kapacitású és 330 ohmos ellenállással ellátott kisülési hálózattal rendelkezik, amely megfelel az IEC/EN 61000-4-2 (2001) szabványnak. Ez a kisülési hálózat lehetővé teszi az ESD tesztek pontos és ismételhető végrehajtását.
  2. Maximális Kisülési Feszültség: A rendszer képes maximálisan 30 kV-os elektrosztatikus kisülési feszültség szimulálására, ami kritikus fontosságú az EMC tesztek során. Ez lehetővé teszi a termékek ellenállóságának és megbízhatóságának vizsgálatát extrém körülmények között is.
  3. IEC/EN 61000-4-2 Szabvány: Az ESD szimulátor megfelel az IEC/EN 61000-4-2 (2001) szabványnak, amely a villamos és elektronikai berendezések elektrosztatikus kisülési ellenállóságának vizsgálatához szükséges. Ennek köszönhetően az Ön termékei megfelelnek a szabványoknak és előírásoknak.
  4. Pontosság és Ismételhetőség: Az ESD szimulátor pontos és ismételhető eredményeket garantál, így biztosítva, hogy a tesztek során azonos körülmények között mért eredményeket kapjunk, ami kritikus fontosságú a termékek minőségellenőrzéséhez.
  5. Műszaki Támogatás: Szolgáltatásaink részeként műszaki támogatást is biztosítunk az ESD tesztek tervezéséhez és végrehajtásához, valamint az eredmények értékeléséhez és értelmezéséhez.

Az ESD szimulátor (TESEQ NSG 438A) segítségével Ön hatékonyan és megbízhatóan tesztelheti termékeit az elektrosztatikus kisülés hatásaira, és biztos lehet benne, hogy a piacra kerülő termékek megfelelnek az EMC követelményeknek és szabványoknak.

Képek:

Oszd meg ismerőseiddel


További laboratóriumi vizsgálatok