Volfrámelektródás, védőgázos ívhegesztési technológiatervezés

Szolgáltatásunk a volfrámelektródás, védőgázos ívhegesztési technológiatervezés és optimalizálás kísérleti úton történő végrehajtását kínálja. Az alábbiakban bemutatjuk a használt berendezést és annak specifikációit:

Elvégezhető Művelet: Volfrámelektródás, védőgázos ívhegesztési technológiatervezés és optimalizálás kísérleti úton.

Berendezés Típusa: Migatronic Pi 500 hegesztő berendezés CWF hideghuzalos előtoló egységgel.

Specifikáció:

  • Hegesztési Módok: A berendezés támogatja mind az AC (váltóáram), mind a DC (egyenáram) hegesztési módot. Emellett impulzustechnikát is alkalmaz, amely lehetővé teszi az ívstabilitás és hegesztési minőség optimalizálását.
  • Hideghuzalos Előtoló Egység: A berendezés rendelkezik hideghuzalos hozaganyag előtoló egységgel, amely precíz anyagadagolást tesz lehetővé a hegesztés során.
  • Maximális Hegesztő Áramerősség: A berendezés maximálisan 500 A hegesztő áramerősséget támogat, ami lehetővé teszi a különböző anyagok és alkalmazások számára szükséges magas áramerősségű hegesztést.

Szolgáltatásunk célja az ideális hegesztési technológia meghatározása és optimalizálása, hogy az ügyfelek a lehető legjobb minőségű és megbízható hegesztéseket hozhassák létre. A berendezés sokoldalúsága és specifikációs tartománya lehetővé teszi a különféle hegesztési feladatok megoldását és az egyedi igényeknek való megfelelést.

Képek:

 

Oszd meg ismerőseiddel


További gyártói kapacitás