Hegesztéstechnológia fejlesztés

TECNA 8007

Ellenállás-hegesztési paraméterablak kísérleti úton történő meghatározása, hegesztéstechnológia fejlesztés kísérleti úton

Szolgáltatásunk során az ellenállás-hegesztési paraméterablak kísérleti úton történő meghatározását és a hegesztéstechnológia fejlesztését kísérleti úton végzik. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a használt berendezést és annak specifikációit:

Elvégezhető Művelet: Ellenállás-hegesztési paraméterablak kísérleti úton történő meghatározása és hegesztéstechnológia fejlesztése kísérleti úton.

Berendezés Típusa: TECNA 8007 típusú ellenállás-hegesztő berendezés.

Specifikáció:

  • Alkalmas Hegesztési Műveletekhez: A TECNA 8007 berendezés alkalmas váltóáramú ellenállásos pont- és dudorhegesztéshez.
  • Paramétertartományok:
    • Hegesztési Erő: A berendezés egy tartományban képes működni, ahol a hegesztési erő 1,5-től 6 kN-ig terjed.
    • Hegesztési Áramerősség: A hegesztési áramerősség tartománya 0,1-től 24 kA-ig terjed, ami lehetővé teszi az áram intenzitásának pontos szabályozását.
    • Hegesztési Idő: A hegesztési idő tartománya 20-tól 2000 ms-ig terjed, és impulzustechnikát is alkalmaz.

Ez a specifikációs tartomány lehetővé teszi a különböző hegesztési paraméterek és technológiák kísérleti vizsgálatát és optimalizálását. Szolgáltatásunk segít az ügyfeleknek az ideális hegesztési paraméterek megtalálásában és a hegesztéstechnológia fejlesztésében annak érdekében, hogy a legjobb minőségű és megbízható hegesztéseket hozzák létre.

Oszd meg ismerőseiddel


További gyártói kapacitás