Kombinált forgórészvizsgáló berendezés

Adatlap - SZABADALMI BEJELENTÉS

Oltalmi forma:

Használati mintaoltalom

Ügyszám:

U2000211

Bejelentés napja:

2020.12.10

A találmány címe:

Kombinált forgórészvizsgáló berendezés

Leírás:

Kombinált forgórészvizsgáló berendezés (1), indítómotorok (21) és/vagy generátorok (12) forgórészének vizsgálatára, amely kombinált forgórészvizsgáló berendezésnek (1), villanymotorja (24) vizsgáló padja (4), állványa (2), burkolata (5) hajtószíja (13) és elektromos vezérlője (7) van, azzal jellemezve, hogy az indítómotor (21) vagy a generátor (12) valamint a villanymotor (24) tengelye között szíjtárcsából (36), hajtószíjból (13), hajtótárcsából (11) szíj feszítőből (3) valamint az indítómotorok (21) vizsgálatakor, szimmetrikus hajtómű (22) egységekből álló kombinált áthajtás (20) van.

Feltaláló(k):

Dr. Bihari János, Tóbis Zsolt

Oszd meg ismerőseiddel


Ez is érdekelhet

 • Égésgátolt homlokzatszigetelő panel
  Égésgátolt homlokzatszigetelő panel

  Az égésgátolt homlokzatszigetelő panel egy tégla alakú habosított poliuretán hőszigetelő magból és tűzálló rétegből áll, amelyet a panel oldallapjai peremszigetelés vesznek körül, így oszthatatlan egységet képez a külvilág felé.

 • Integrált építőelem
  Integrált építőelem

  Az integrált építőelem cement mátrixból készül, réteges szerkezetű, és különböző zónákat tartalmaz. Kültéri hőszigetelő zónája hidrogén peroxiddal habosított cement mátrixból áll.

 • Vagonsorrend meghatározó berendezés
  Vagonsorrend meghatározó berendezés

  Ez a rendszer a vonat mozdonyában és a vagonokon van elhelyezve, és az azonosító blokkok segítségével digitálisan kommunikál, hogy meghatározza a vagonok sorrendjét a vonaton.