Ívhegesztési technológiák kísérleti úton történő összehasonlító elemzése adott gyártmányon

Ívhegesztési technológiák kísérleti úton történő összehasonlító elemzése adott gyártmányon

Szolgáltatásunk a különböző ívhegesztési technológiák kísérleti úton történő összehasonlító elemzését kínálja egy adott gyártmányon. Az alábbiakban bemutatjuk a használt berendezéseket és azok specifikációit:

Elvégezhető Művelet: Ívhegesztési technológiák kísérleti úton történő összehasonlító elemzése adott gyártmányon.

Berendezés Típusa:

  1. Migatronic Pi500: Volfrámelektródás, védőgázos ívhegesztés, AC és DC üzemmód, impulzustechnika, hideghuzalos hozaganyag adagolás. Maximális hegesztő áramerősség: 500 A.
  2. Daihen Varstroj WB-P500L: Huzalelektródás, védőgázos ívhegesztés, AC és DC üzemmód, impulzus- és duplaimpulzustechnika, valamint CMT technológia. Maximális hegesztő áramerősség: DC: 500 A, AC: 300 A.
  3. Daihen OTC DW-300: Huzalelektródás, védőgázos ívhegesztés, AC és DC üzemmód, impulzus- és duplaimpulzustechnika, valamint CMT technológia. Maximális hegesztő áramerősség: DC: 500 A, AC: 300 A.
  4. Fronius CMT Advanced 4000: Huzalelektródás, védőgázos ívhegesztés, CMT technológia. Maximális hegesztő áramerősség: 400 A.
  5. Thermal Arc PAW500: Plazmaívhegesztés, maximális áramerősség: 500 A.

Ezek a berendezések különböző ívhegesztési technológiákat és paramétereket képviselnek, és lehetővé teszik az összehasonlító elemzést egy adott gyártmányon. Szolgáltatásunk segítséget nyújt az ügyfeleknek a legmegfelelőbb hegesztési technológia kiválasztásában és az optimális paraméterek beállításában, hogy a legjobb minőségű és hatékonyságú hegesztéseket hozhassák létre.

Oszd meg ismerőseiddel


További gyártói kapacitás