Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők kreditpontos továbbképzése

 • Kezdőoldal
 • Képzések
 • Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők kreditpontos továbbképzése

Képzés célja: Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők kötelező kreditpontos továbbképzése.

Képzési idő: 2 nap

Jelentkezési határidő: A képzés előtt 2 héttel

Képzés helyszíne: Miskolci Egyetem

Szerezhető végzettség: Számviteli képzés 7 kredit
Adózási képzés kredit

Bővebb leírás:

Témák és előadók:

A 2021. évi LXIX. törvény számviteli törvényt érintő változásai, a Ptk. számvitelt érintő 2021. évi változásai, a pénzeszközök, az egyéb eredmény és a pénzügyi lízing számvitele”

Előadó: Várkonyiné Dr. Juhász Mária

Határozatszám: PM/277-372/2022.

7 kreditpont

Nem számvitel (adózás) témakör

Előadó: Dr. Bozsik Sándor

 

Nincs választható képzésalkalom.

Oszd meg ismerőseiddel


Hasonló képzések

 • Az Autocad programcsomag használata

  Ez a képzés arra szolgál, hogy résztvevők megismerkedjenek az AutoCAD programcsomaggal. A 3 napos, összesen 24 órás képzés a Miskolci Egyetemen kerül megrendezésre. A képzés során a résztvevők megtanulják az AutoCAD program használatát, beleértve a felületét, koordináta rendszereket, parancsokat, rajzelemek létrehozását és módosítását, rétegtechnikát, szöveg- és méret stílusokat, blokk-technikát, archiválást és plottálást. Felvételi követelmény a műszaki alapismeret.

 • AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

  A képzés célja az AutoForm programrendszer mélyebb ismereteinek átadása. A Miskolci Egyetemen zajló képzés során a résztvevők megismerik az AutoForm programrendszer szolgáltatásait, az autóipari tervezési és gyártási folyamatokat, valamint konkrét technológiai és szerszámtervezési példákon keresztül tanulnak. Felvételi követelmény az műszaki diploma.

 • Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök

  A Paks II. Akadémia 2 féléves képzése az atomerőmű technológiájáról és üzemeltetéséről nyújt szélesebb ismereteket. Célja szakmérnökök képzése, akik egyszerűbb üzemeltetési, vezetési és hatósági feladatokat végezhetnek az atomerőművek területén. A képzés helyszíne a Miskolci Egyetem, és végén atomerőművi üzemeltetési szakmérnöki végzettséget szerezhetnek a résztvevők.